Helaas heb ik afscheid moeten nemen van mijn collega-diëtist Nadja. Mijn praktijk is net iets te groot om het alleen te doen, maar ook net iets te klein om er samen een leuk salaris uit te halen. Omdat ik haar niet voldoende zekerheid kon bieden, heb ik dus besloten om voorlopig weer alleen verder te gaan. Nadja had gelukkig al een nieuwe baan als diëtist in het vooruitzicht, dus dat maakte de beslissing voor mij wat makkelijker. Toch vind ik het erg jammer en dat wil ik graag ook even met jullie delen. Als diëtist en ondernemer moet ik soms lastige beslissingen maken, daar is toch weinig over verteld in de opleiding.. Maar goed, al doende leert men is toch het gezegde?

Om mezelf niet (weer) voorbij te lopen, zal ik wel wat strikter moeten zijn in mijn spreekuren. Ik kan namelijk niet op al mijn spreekuurlocaties tegelijk aanwezig zijn. Op de pagina praktijklocaties kun je zien wanneer je op welke locatie bij mij terecht kunt.
Ook zal ik me meer gaan specialiseren in een aantal ziektebeelden, omdat dit de kwaliteit van de dieetbegeleiding verbeterd. Ik begeleid met veel plezier cliënten met diabetes, overgewicht, ondervoeding, COPD, hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte of andere hart- en vaatziekten. Om deze cliëntgroepen te begeleiden volg ik regelmatig scholingen en wordt mijn dieetbegeleiding door kennis en ervaring steeds beter. Voedingsvragen zoals allergieën en maagdarmklachten, daar ben ik minder in thuis. Graag zou ik iedereen willen helpen, maar omdat de vergoeding binnen de zorgverzekering beperkt is, stuur ik je met deze klachten liever door naar diëtist Rachel van Diëtistenpraktijk Pit of de diëtisten van Allévo. Zo kan ik het leuk houden voor mezelf en wordt iedereen goed geholpen!

Om op de hoogte gehouden te worden van nieuws in mijn praktijk, kun je mij volgen op Facebook of inschrijven voor mijn nieuwsbrief (zie onderaan de website).

Groetjes Martine