Let op! Vanaf 10 juni 2024 ben ik zelf i.v.m. zwangerschapsverlof afwezig tot en met 29 augustus 2024. De praktijk wordt deze periode waargenomen door collegaatje Ilse Leemreijze. Afspraken inplannen en drinkvoeding aanvragen/bestellingen verlopen zoals gewoonlijk verder. Zelf blijf ik op de achtergrond aanwezig indien nodig.

Over de praktijk Diëtist Tholen e.o.

In maart 2014 is Diëtist Tholen e.o. opgericht. De praktijk groeide al snel naar diverse locaties verspreid over het eiland Tholen en er ontstond een fijne samenwerking met de Thoolse huisartsenpraktijken. Eind 2018 kreeg ik het aanbod om de al bestaande praktijk over te nemen en dat was voor mij een grote droom die uitkwam. Ik kende de praktijk en de cliënten gelukkig al erg goed, dus in korte tijd kon ik alles overnemen en nu run ik met veel plezier deze gevarieerde praktijk! Iedere persoon is anders. Daarom krijgt iedereen van mij een voedingsadvies wat aansluit bij uw persoonlijke wensen of voorkeuren. U krijgt van mij dus geen standaard dieetadviezen, maar ik kijk graag samen met u naar wat het beste bij u past. Ik ben voorstander van een leefstijlverandering voor de lange termijn, dus een streng dieet voor snel resultaat, daar ben ik geen voorstander van. Ik heb al ontzettend mooie resultaten bereikt met cliënten die blijvend veel zijn afgevallen of de medicatie bij diabetes hebben kunnen verminderen. Ook zijn er mensen aangesterkt die met ondervoeding te kampen hadden en heb ik kinderen mogen begeleiden naar een gezonder leef- en eetpatroon. Het geeft mij erg veel voldoening om samen met mijn cliënten te werken aan positieve gedragsverandering, zodat het gewenste resultaat bereikt kan worden. Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten in de praktijk en dan help ik u graag bij het bereiken van een gezonde leefstijl!

De geleverde kwaliteit

De titel diëtist is een beschermde titel. Een diëtist heeft de 4-HBO-opleiding voeding & diëtetiek afgerond en is ingeschreven in het onafhankelijke Kwaliteitsregister Paramedici. Iedere vijf jaar moet een ingeschreven diëtist laten zien dat ze voldoende werkervaring heeft opgedaan en voldoende bij- en nascholing heeft gevolgd. De meeste zorgverzekeraars stellen inschrijving in het Kwaliteitsregister Paramedici als eis voor het sluiten van een contract met een diëtist.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de Diëtisten Coöperatie Nederland. DCN is een landelijk netwerk van diëtisten in de eerste lijngezondheidszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en houden spreekuur in huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Over kort stukje over wie ben ik?

Ik ben Amber Munk-Potappel, tot mijn 12e jaar heb ik in Sint-Annaland gewoond, daarna ben ik samen met mijn ouders en zus naar Halsteren verhuisd. Met veel plezier werk ik weer op het eiland Tholen waar ik ook opgegroeid ben. Ik voel me hier thuis en doordat ik zelf ook een aardig woordje Zeeuws kan praten, ontstaat er vaak al snel een band met de mensen die dat fijn vinden. Waarom ik diëtist ben geworden? Zoals sommige van jullie misschien wel weten, ben ik als kind ernstig ziek geweest. Nadat ik genezen was, is mijn gezondheid het belangrijkste voor mij geworden. Hieruit volgde vanzelf mijn interesse in gezonde voeding en hoe je een gezonde leefstijl kunt bereiken. Doordat ik zelf heb mogen ervaren wat voeding met je kan doen en wat een verschil het kan maken in bijvoorbeeld een ziekteproces, wil ik dit graag kunnen delen met anderen. Vooral ziektebeelden zoals diabetes en hart en vaatziekten vind ik erg interessant, omdat er daarbij ontzettend veel verbeteringen mogelijk zijn door middel van voeding en beweging. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier, het is eigenlijk een droom die uitkomt dat ik zoveel mensen dagelijks mag begeleiden en helpen naar een gezondere versie van zichzelf.

Kwaliteitsregistratie

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 19104209989. Deze kwaliteitsregistratie geeft aan dat ik voldoe aan de opleidingseisen van de wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en dat ik beschik over actuele kennis en ervaring. Iedere vijf jaar moet een ingeschreven diëtist laten zien dat ze voldoet aan de eisen voor bij- en nascholing en voldoende werkervaring heeft opgedaan. Specialisaties: Diabetes, orthomoleculair therapeut. Afgeronde scholingen: Orthomoleculair therapeut basis Orthomoleculair therapeut gevorderd Post HBO Voeding & Diabetes

Diëtist Tholen e.o. is aangesloten bij

BEKIJK VOOR MEER INFORMATIE OOK EENS DE PRAKTIJKFOLDER
Download