Het is de laatste tijd een beetje stil op de website en Facebook van Diëtist Tholen, maar dat komt omdat ik druk bezig ben met heel veel andere dingen 🙂 hierbij even een korte update..

Praktijk

Het is aardig druk in mijn praktijk, vooral nu de vakanties er weer aan komen. Ik cross heen en weer tussen vijf verschillende praktijklocaties en naast het spreken van cliënten is er natuurlijk altijd wel iets te doen, zoals mensen terugbellen, diëten uitwerken, rapportages naar de huisarts schrijven of mijn boekhouding bijwerken. Had je al gezien wanneer ik op vakantie ben? Je kunt het hier teruglezen! Houd hier rekening mee als je een afspraak wilt maken, want tijdens mijn vakantie ben ik niet of minder bereikbaar. 

Blog

Naast mijn praktijkwerkzaamheden ben ik druk bezig met het schrijven van blogs en het maken van foto’s voor mijn website www.zeeuwsefoodie.nl. Hier ben ik begin 2017 mee gestart en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Op mijn praktijkwebsite van Diëtist Tholen ga ik geen nieuwe recepten meer plaatsen, want ik wil graag mijn Zeeuwse Foodie website gaan uitbreiden. Het gaat een platform worden met allerlei tips, recepten en persoonlijke verhalen over gezond leven en Zeeuws genieten. Je kunt mij volgen via Facebook Zeeuwse Foodie of via Instagram @zeeuwsefoodie.nl. Ook komt er binnenkort een nieuwsbrief waar je voor kunt inschrijven om regelmatig tips te ontvangen over gezonder eten en leven.

Me-time

Naast alle consulten en administratie van mijn praktijk, het schrijven voor mijn blog en het bezoeken van super leuke hotspots en evenementen als Zeeuwse Foodie, ben ik ook hard bezig met werken aan mezelf. Zoals jullie weten ging het vorig jaar even niet zo lekker en samen met een coach ben ik al een aantal maanden bezig om te onderzoeken wie ik ben en wat ik graag wil. Voldoende ontspanning en beweging, zelfliefde, niet alleen voor een ander maar ook voor mezelf zorgen en mijn eigen keuzes maken wat betreft mijn werk zijn belangrijke onderwerpen waar ik nu mee bezig ben. Gelukkig voel ik mezelf nu al veel beter dan vorig jaar en kan ik nu weer zeggen dat ik het ontzettend leuk vind wat ik allemaal doe! Graag gun ik het jou ook om goed in je vel te zitten, dus ik blijf mensen helpen bij voedingsproblemen, maar dan wel op mijn manier..

En nu..

Op mijn website en Facebook van Diëtist Tholen blijf ik nieuwtjes delen die echt van toepassing zijn voor mijn praktijk, zoals welke scholingen ik heb gedaan, wanneer de praktijk gesloten is, wanneer er leuke activiteiten zijn waar je aan deel kan nemen enzovoorts. Als je meer tips, recepten en persoonlijke verhalen wilt lezen over gezond eten, volg mij dan zeker als Zeeuwse Foodie.

Groetjes Martine