Vanaf volgende week mag ik Amber Potappel als stagiaire verwelkomen in mijn praktijk! Amber is bijna klaar met de opleiding tot diëtist en zoals bij elke opleiding is het belangrijk om ervaring op te doen in de praktijk. Ook voor mij is het een nieuwe ervaring, dus wij hopen veel van elkaar te leren. Amber zal de eerste weken meekijken tijdens de gesprekken en daarna steeds meer gaan overnemen. Ik hoop op jullie begrip en medewerking. Hieronder stelt ze zich even voor:

Hoi lieve mensen,

laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Amber Potappel (20 jaar) en ik zit momenteel in het laatste jaar van de studie Voeding en Diëtetiek in Den Haag. Zoals je leest heb ik een bekende Zeeuwse achternaam en dat klopt, want ik kom oorspronkelijk uit het prachtige Sint-Annaland. Daarom vind ik het heel leuk dat ik het komende jaar stage zal lopen bij Martine. Ik ben erg gemotiveerd voor het komende jaar en heb heel veel zin om Martine te mogen ondersteunen bij haar dagelijkse werkzaamheden. Jullie kunnen mij op verschillende plekken tegenkomen het komende jaar, zoals onder andere tijdens de spreekuren, bij Salus en tijdens workshops etc. Misschien tot snel!

Groetjes, Amber Potappel