Hallo!

Ik ben blij en trots dat ik mag mededelen dat ik vanaf deze week werkzaam ben bij Diëtist Tholen.

Ik zal mijzelf eventjes voorstellen.

Ik ben Nadja Noteboom, 24 jaar en woon in Driewegen (Zuid-Beveland). Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij ZorgSaam in Terneuzen en na de opleiding heb ik gewerkt bij het Centrum voor Overgewicht en Obesitas in Bergen op Zoom. Na het volgen van de opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik een aantal nascholingen gevolgd, zoals ‘Voeding en Diabetes’ en ‘Motiverende Gespreksvoering.’

Na een ontzettend leuk sollicitatiegesprek en een middag meelopen ben ik uitgekozen door Martine om bij haar in dienst te komen. Ik zal in eerste instantie een deel van de spreekuren in Tholen van haar gaan overnemen. Daarnaast zal er natuurlijk vaak overlegd worden tussen Martine en mij zodat wij elkaar kunnen ondersteunen en aanvullen.

Verder ga ik ook starten met een nascholing FODMAP die in november zal plaatsvinden. Dit is een scholing die meer verdieping geeft over voeding bij het prikkelbare darmsyndroom.

Ik zal voor u het luisterend oor zijn, de stok achter de deur en zal proberen om u het best passende advies geven. Bovenal ben ik diegene die samen met u werkt naar het doel, hetgeen waarvoor u gekomen bent (zie vorige blog van 2 oktober). Ik ga er dan ook alles aan doen om er samen met u voor te zorgen dat het doel bereikt wordt, zodat u hier tevreden op terug kan kijken. Of het nu overgewicht, schommelde bloedsuikers of die hevige buikpijnen zijn; we gaan voor een persoonlijk stappenplan wat past bij uw leefstijl.

Ik hoop dat u langskomt om uw persoonlijke doel te bespreken zodat ik u hierbij kan adviseren, ondersteunen en motiveren voor het beste resultaat en als allerbelangrijke; een tevreden cliënt! J

Tot ziens!

Groetjes Nadja