Over mij

In maart 2014 ben ik gestart met mijn eigen praktijk onder de naam Diëtistenpraktijk Martine Ridderhof. De praktijk groeide snel naar diverse locaties op Tholen en in Halsteren. Vanaf januari 2016 ben ik verder gegaan als Diëtist Tholen, met alleen praktijklocaties op Tholen.

Ik zie voornamelijk mensen met overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding en COPD. Ik heb me verder gespecialiseerd in het koolhydraatbeperkte dieet en de behandeling van diabetes type 2 en hart- en vaatziekten door het volgen van diverse nascholingen. U krijgt persoonlijk voedingsadvies wat past bij uw dagelijkse gewoonten, zodat het goed is vol te houden. Verder kunt u van mij een professionele begeleiding verwachten bij het bereiken van uw doelstelling.

Kwaliteit
De titel ‘Diëtist’ is wettelijk beschermd. Alleen professionals met een afgeronde erkende vierjarige Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek mogen deze titel gebruiken.

Beroepsvereniging
Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Kwaliteitsregistratie
Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Deze kwaliteitsregistratie geeft aan dat ik voldoe aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en dat ik beschik over actuele kennis en ervaring. Iedere vijf jaar moet een ingeschreven diëtist laten zien dat ze voldoet aan de eisen voor bij- en nascholing en voldoende werkervaring heeft opgedaan.

Diëtisten

Martine Ridderhof

Praktijkeigenaar en diëtist
KP nummer: 19912509989

Ik ben Martine Ridderhof - van Driel, 28 jaar en ik woon in Sint-Annaland. In januari 2014 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Graag help ik u bij het vinden van de juiste balans tussen voeding, leefstijl en gezondheid. Ik vind het een uitdaging om in elke situatie een voedingsadvies te geven wat aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Lees verder...

Diëtist Tholen is aangesloten bij

PuurGezond
Nederlandse Vereniging van Diëtisten
Kwaliteitsregister Paramedici
Zorggroep West-Brabant
BEKIJK VOOR MEER INFORMATIE OOK EENS DE PRAKTIJKFOLDER
Download